SEARCH

#GoodVibesPlaylist 50 Trak GVF2018 Bagi Menemani Hujung Minggu Cool Kamu

#GoodVibesPlaylist 50 Trak GVF2018 Bagi Menemani Hujung Minggu Cool Kamu

Good Vibes Festival 2018 (GVF2018) berlangsung kembali dengan barisan pemuzik-pemuzik antarabangsa dan tempatan terkenal pada 21-22 Julai 2018 di The Ranch, Gohtong Jaya, Pahang.

Festival muzik yang dijalankan di atas banjaran Titiwangsa ini menampilkan nama besar Hollywood seperti Lorde, Sza, The Neighbourhood dan Odesza, di samping pemuzik-pemuzik tempatan seperti Noh Hujan, Bil Musa, Pastel Lite dan Altimet & The Kawan Band.

Tak lengkap festival perasaan bahagia ini tanpa kehadiran pemuzik negara kita sendiri. Apalah maknanya festival muzik ini jika artis tempatan dipinggirkan bukan? Saya melihat ini sebagai perkembangan baik untuk industri muzik Malaysia kita.

Mereka ini berdiri sama tinggi dan melontar vokal serta bermain instrumen muzik di pentas-pentas yang sama dengan artis antarabangsa yang turut ikut beraksi di #GVF2018 ini. Sedia untuk bersantai sambil layan mendengar muzik di bawah sinaran mentari dan bulan di festival muzik yang berlangsung selama dua hari ini.

Good Vibes Festival 2018 GVF2018 Playlist by STAIL.MY 1

Buat mereka yang tidak sempat membeli tiket, mahupun yang tidak berkesempatan untuk ke festival muzik unik ini atau boleh juga dijadikan sebagai senarai main jerayawara kamu sepanjang perjalanan ke #GVF2018, saya susunkan #GoodVibesPlaylist 50 trak lagu #GoodVibesPlaylist buat hujung minggu kamu yang super cool, seperti di bawah:

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE