SEARCH

8 Foto ‘Too Cute To Handle’ Nick Jonas ❤️ Priyanka Chopra

8 Foto ‘Too Cute To Handle’ Nick Jonas ❤️ Priyanka Chopra

Ringkaskan cerita di sini, Nick Jonas dan Priyanka Chopra sudah boleh kita gelarkan celebrity couple of the year! Kedua-dua mereka bukan sahaja mengejutkan paparazi Hollywood, malah nun jauh di Bollywood.

Kisah cinta silang budaya seperti filem romantis Bollywood ini bermula apabila mereka terlihat menghadiri Met Gala tahun lepas bersama, sehinggalah Mei tahun ini apabila bunga cinta mereka disahkan oleh oulet-outlet media di Hollywood.

Sungguhpun Nick dan Priyanka tidak keterlaluan menonjolkan keakraban dan kemesraan mereka di khalayak ramai, baru-baru ini mereka tertangkap berpacaran menghabiskan masa bersama di Los Angeles dan menghadiri satu majlis perkahwinan bersama. Things are certainly heating up.

Bercakap soal ‘panas’, bolehkah saya berkata betapa hot dan comelnya gambar-gambar mereka bersama? (Opps I already did ???? ????). Ya, tidak boleh kita nafikan yang lovebirds ini memang serasi bersama.

Seperti pasangan paling fotogenik yang jatuh dari syurga cinta perfileman, lihat sahaja 8 foto Nick Jonas ❤️ Priyanka Chopra yang ‘too cute to handle’ ini seperti di bawah:

Priyanka & Nick sepadan menyarung Ralph Lauren untuk Met Gala 2017

 

Menghadiri majlis perkahwinan bersama

 

Nick memimpin Priyanka like a true gentleman

 

The Couple That Drinks Starbucks Together Stays Together, Am I Right?

 

Nick membuka pintu untuk Priyanka di satu malam pacaran di New York

 

Mereka terbang ke India untuk berjumpa ibu Priyanka

 

Nick Jonas & Priyanka Chopra diasak media Bollywood

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE