SEARCH

12 Gaya Berhari Raya Selebriti Pilihan Kami Tahun Ini!

12 Gaya Berhari Raya Selebriti Pilihan Kami Tahun Ini!

We stan for these celebs! Kami menghabiskan masa tiga yang pertama – dari Hari Raya pertama sehinggalah Hari Raya ketiga semalam – untuk menerokai dan meneliti gaya-gaya selebriti lokal menyambut Hari Raya tahun ini! Setelah hari Raya keempat berlabuh hari ini dan menanti gambar berhari Raya selebriti-selebriti dimuat naik ke Instagram, kami jumpa 12 gaya Hari Raya yang menjadi pilihan STAIL.MY. Siapa antaranya?

Gaya-gaya Hari Raya selebriti-selebriti lokal sepanjang masa raih perhatian orang ramai. Dengan simbahan gambar-gambar #OOTD Hari Raya mereka di Instagram, memegahkan baju-baju jenama sendiri mahupun jenama pereka lokal, tentunya memestakan kesemarakan suasana Syawal kita. Hari Raya tahun lalu, kami susun sepuluh gaya Raya selebriti-selebriti lokal yang merai identiti tersendiri – seperti Neelofa yang tampil unik dalam rekaan jenamanya sendiri, juga Siti Saleha yang mengutamakan keselesaan sambil bergaya dalam baju rekaan Innai Red.

Untuk tahun ini, tema yang sama sekali lagi dirayakan. Namun pilihan kami adalah berdasarkan gaya-gaya klasik – seperti baju kurung atau kebaya klasik – sehinggalah yang moden – seperti baju sarat corak atau siluet minima. Apa yang pasti, Nabila Huda dan our darling, Eyka Farhana sekali lagi tersenarai dalam gaya Raya kami tahun ini (yup, dua tahun berturut-turut!). Kerana gaya-gaya mereka ketika berhari Raya sentiasa berbeza dan lain daripada yang lain. Eyka yang sering mengenakan gaya tradisional manakala Nabila selalunya bergaya moden tidak pernah gagal tampil stail-ish tiap-tiap kali Raya.

Jadi, selain Eyka dan Nabila, siapa lagi selebihnya sepuluh gaya Hari Raya selebriti lokal yang berjaya tawan perhatian kami tahun ini?

1. NABILA HUDAgaya hari raya selebriti nabila huda

2. EYKA FARHANAgaya hari raya selebriti eyka farhana

3. CHE PUAN JULIANA EVANS

gaya hari raya selebriti juliana evans

4. SYATILLA MELVIN

5. SCHA AL-YAHYA

gaya hari raya selebriti scha al yahya

6. ELISYA SANDHA

7. FARAH NABILAH

8. MARSHA MILAN

9. ELFIRA LOY

10. SAZZY FALAK

11. AIN EDRUCE

12. IZARA AISHAH

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE