SEARCH

Karl Lagerfeld X PUMA Memperkenalkan Kasut Edisi Khas

Karl Lagerfeld X PUMA Memperkenalkan Kasut Edisi Khas

Karl Lagerfeld dan Puma melangsungkan kerjasama baru – dengan dua gaya sporty – bergaya yang akan mencetus pada bulan ini.

Kedua-dua kasut dilitupi dengan corak polka-dot, yang dibuat dengan kulit lembut dengan penjenamaan Karl Lagerfeld besar dan midsole yang dipotong mati. Warna hitam dan putih menggambarkan kecanggihan gaya estetika klasik – dengan sentuhan rockstar.

Karl Lagerfeld X PUMA
Puma x Karl Lagerfeld Roma

 

Gaya pertama, Roma, terdapat dalam saiz lelaki dan wanita. Dilancarkan semula hari ini di tengah-tengah kegilaan runner retro, Roma adalah kasut trek yang bermula pada tahun 60-an.

Pilihan Karl x Puma yang lain, Roma Armour, boleh didapati dalam saiz wanita sahaja. Ia mempunyai bahagian atas satin, dengan grafik unik logo Karl.

The Roma Amor adalah penampilan yang lebih feminin dan dibuat secara khusus untuk wanita, kulit satin, pemilihan warna merah jambu bagi melambangkan kewanitaan dan tapak platform dengan tulisan “KARL LAGERFELD” tertera besar. Logo KL juga muncul pada kedua-dua model dalam corak bulat, yang menyatukan reka bentuk keseluruhan apabila dipasangkan di sebelah cetakan polka dots.

Karl Lagerfeld X PUMA
Puma x Karl Lagerfeld Armor

 

Kerjasama itu menandakan kejayaan pertama Puma dan Karl Lagerfeld pada bulan Oktober 2018. Kasut itu mirip kasut Classic Suede gergasi sukan Jerman. Koleksi 13-piece menampilkan pakaian selain kasut.

Ini menandakan perkongsian pertama antara jenama ini sejak kematian Lagerfeld pada bulan Februari pada usia 85 tahun. Pengarah Kreatif Chanel dan Fendi yang terkenal dengan jaket tuksedo, butang putih bawah, ikat dan cermin mata gelap.

Pre-order kasut baru di karl.com dan puma.com mulai 15 Mei. Kasut ini akan dipasarkan di seluruh dunia pada 16 Mei di Karl Lagerfeld dan Puma, serta di lokasi PUMA terpilih.

Karl Lagerfeld X PUMA

Karl Lagerfeld X PUMA

Karl Lagerfeld X PUMA

Karl Lagerfeld X PUMA

Karl Lagerfeld X PUMA

 

Karl Lagerfeld X PUMA

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE