SEARCH

Raya #OOTD Celeb Milenial Pada Hari Raya Pertama!

Raya #OOTD Celeb Milenial Pada Hari Raya Pertama!

Untuk dua tahun berturut-turut yang lalu, kami menyenaraikan gaya-gaya #OOTD Raya pilihan atau yang kami suka. Dalam senarai tersebut, pelakon Eyka Farhana dan Nabila Huda mengungguli yang lain, nama mereka sahaja terpilih menjadi gaya selebriti berhari Raya yang STAIL.MY suka.

Bersempena hari Raya tahun ini, kami ubah sedikit senarai pilihan STAIL.MY. Kami tukar fokus kami, sebaliknya menyusun #OOTD Raya selebriti milenial ketika Raya pertama yang jatuh pada hari Rabu lepas!

Jika masih ingat tips stail bergaya di hari Raya daripada Daiyan Trisha, dia bilang pakai baju yang less is more. Memudahkan pergerakan dan tidak menghangatkan tubuh. Ya, benar sekali. Daiyan memilih baju kurung berona pic yang ringkas dari aspek siluet dan kelihatan selesa pabila dipakai.

Hannah Delisha menggayakan baju kurung moden sarat dengan renda, hasil rekaan Melinda Looi manakala Elisya Sandha kembali kepada sesuatu yang klasik dengan menyarung baju kurung potongan klasik – berpola lurus, ada pesak dan kekek. Kami agak menggemari juga dengan gaya pelakon Nadia Brian yang berani bersiap dalam gaya moden seakan-akan dress wrap dengan pola asimetri gabungan dua fabrik berbeza rupa. Sesuatu yang lain daripada yang lain dan menyongsong arus gaya lazim.

Nah! Usah buang masa, setelah puas kami melihat satu-persatu menerusi Instagram, lihat saja throwback #OOTD Raya selebriti millennial pada hari Raya Pertama yang telah kami susun di bawah.
1. daiyan trisha

2. hannah delisha

3. elisya sandha

4. ernie zakri

5. elvina mohammad

View this post on Instagram

Eid Mubarak 🕌✨ #TeamRayaKL

A post shared by A Little Lady 🦋 (@elvinamohamad) on

6. nadia brian

View this post on Instagram

Riang ria raya💙💙💙

A post shared by Nadia B 🍒 (@nadia.brian) on

7. ameera khan

View this post on Instagram

cant wait to eid all the food

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan) on

8. sweet qismina

9. sarah suhairi

10. nabila razali

11. masya masyitah

View this post on Instagram

Selamat hari raya …😘💕

A post shared by 玛莎 Masya Masyitah (@masyitah_masya) on

12. zamaera

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE