SEARCH

Mewah Tapi Mampu Duduk: Hotel CitizenM Kuala Lumpur Yang Pertama Di Asia Tenggara

Mewah Tapi Mampu Duduk: Hotel CitizenM Kuala Lumpur Yang Pertama Di Asia Tenggara

Warga nomad kini boleh meluaskan lagi wilayah penginapan mereka di kawasan Bukit Bintang, Hotel CitizenM Kuala Lumpur sebuah hotel yang tampak mewah tetapi berharga mampu milik. Hotel ini merupakan cawangan ketiga di Asia selepas Taipei North Gate dan Shanghai Hongqiao.

Terletak di kawasan segitiga emas Kuala Lumpur betul-betul di belakang Jalan Alor, syurga makanan tempatan bagi kalangan pelancong luar negara. Hotel CitizenM Kuala Lumpur mempunyai 210 bilik pintar dengan hiasan dalaman yang ringkas tetapi cukup selesa dan menarik.

Kios-kios daftar masuk atau daftar keluar selama satu minit sepenuhnya menghilangkan beratur panjang dan kamu perlu membuat sesi daftar yang mudah ini sendiri dan di tempat lobi terdapat ruang tamu pereka dengan perabot Vitra yang sangat selesa, seni yang diarahkan, buku, ruang kerja, dan TV.

Fasad berwarna-warni yang menarik di hotel ini menempatkan ruang tamu bertingkat, memberikan pemandangan yang menarik ke pedalaman yang bergaya kepada para tetamu dan penumpang. Ruang tamu akan menampilkan siling seni lukisan, karpet dedaunan semuanya mewakili warna dan alam semula jadi Malaysia yang subur.

 

 Kemudahan Lain Di CitizenM Kuala Lumpur
1. 210 Bilik Tamu (Sama jenis dan harga)
2. MoodPad (Sistem kawalan bilik pada iPad di semua bilik)
3. Jalur lebar percuma dan pantas.
4. SocietyM Room (Ruang mesyuarat yang boleh memuatkan seramai 40 orang)
5. SocietyM 2 & 3 (Boleh menempatkan 14 orang untuk sesi mesyuarat ringkas dan kecil)

Kesemua bilik SocietyM didekorasi dengan perabot Vitra, penuh warna-warni, seni, stationery, peralatan AV dan unlimited refreshments.

CitizenMa Kuala Lumpur Bukit Bintang dibuka pada 1 Jun 2019. Ia merupakan pembukaan pertama jenama asal Belanda ini pada tahun 2019, menjadikannya destinasi bandaraya bergaya ke-16 di seluruh dunia, dan keseluruhan ketiga di Asia. Untuk maklumat lanjut, lawati laman sesawang rasmi hotelini dan tempeh segera. Selamat ber-staycation.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE