SEARCH

Dapatkan Samsung Galaxy M20 Secara Eksklusif Hanya Di Shopee Malaysia

Dapatkan Samsung Galaxy M20 Secara Eksklusif Hanya Di Shopee Malaysia

Samsung Malaysia Electronics bersama rakan kongsi pengedaran tunggalnya Shopee Malaysia hari ini memperkenalkan telefon pintar mampu milik, Samsung Galaxy M20. Model eksklusif dalam talian ini juga yang pertama daripada telefon pintar siri Galaxy M untuk debut di Malaysia, dan akan dilancarkan sempena Super Brand Day Samsung pada pembeli. Galaxy M20 baru adalah telefon pintar 5,000mAh pertama yang berharga di bawah RM1,000.

Pengguna membeli-belah atas talian lebih banyak jumlah daripada sebelumnya. Kami mahu cuba menjual secara digital sepenuhnya untuk siri Galaxy M yang baharu. Perkongsian eksklusif kami dengan Shopee Malaysia, bukan sahaja akan memberi platform mudah untuk pelanggan atas talian tetapi juga untuk pengedar yang dipercayai dapat memudahkan aktiviti jualan dengan lancar.” Yoonsoo Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Spesifikasi Samsung Galaxy M20

Selain kapasiti bateri yang besar, Galaxy M20 memaparkan paparan skrin 6.3 “FHD + TFT Infinity-V yang menjamin keseronokan tontonan tanpa gangguan, menjadikannya teman ideal untuk menonton video, penyemakan imbas web, permainan mudah alih dan banyak lagi. Ia dikuasakan oleh pemproses Exynos 7904 Octa-core terbaharu Samsung yang meningkatkan kelajuan rangkaian yang sangat baik, multitasking yang lancar, dan penggunaan kuasa yang lebih rendah untuk pengalaman pengguna yang dipertingkatkan. Di bahagian hadapan keselamatan, ia dilengkapi dengan alat pengimbas cap jari dan Face Unlocking.

Kemunculan utama Galaxy M20 adalah kamera dwi. Galaxy M20 dilengkapi dengan dua kamera belakang – kamera utama 13MP dengan f / 1.9 aperture dan kamera hadapan 5MP dengan f / 2.2 aperture dan lensa sudut ultra-lebar 120 darjah. Dilengkapi dengan mod ultra-lebar yang membolehkan pengguna menangkap potret yang lebih luas; Galaxy M20 menangkap landskap, cityscapes, dan swafoto berkumpulan tanpa bingkai dengan mudah.

Dapatkan Samsung Galaxy M20 Hanya Di Shopee Malaysia

Samsung Galaxy M20 hanya boleh didapati di Kedai Online Samsung dan Shopee.com.my dari 20 Mac 2019 dan seterusnya dalam dua warna, Hitam dan Ocean Blue. Galaxy M20 akan dijual pada harga RM799.

Dalam perayaan debut rasmi Galaxy M20 pada Super Brand Day Samsung di Shopee, Samsung memberikan promosi hebat yang anda tidak mahu ketinggalan. Pelanggan yang membeli Galaxy M20 di Samsung Online Store akan menerima pembesar suara tanpa wayar mudah alih Logitech X50 *bernilai RM98. Sementara itu, pembelian Galaxy M20 di Shopee akan membawa pulang pembesar suara tanpa wayar mudah alih Logitech X50* dan alat dengar JBL* bernilai sejumlah RM227.

*Selagi stok masih ada.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE