SEARCH

Koleksi Sommar IKEA Tentang Musim Panas & Cara Bermain Dengan Warna Terang

Koleksi Sommar IKEA Tentang Musim Panas & Cara Bermain Dengan Warna Terang

Sama ada kamu sedang dalam mood berpiknik atau mahu menambah keceriaan dalam mendekorasi rumah? Koleksi Sommar Ikea adalah taruhan baharu yang sesuai dengan kehendak kamu sekarang. Koleksi ini dicipta bersama pereka Lotta Kuhlhorn dan Malin Unnborn serta rekaan yang dikutip daripada Textilgruppen & Papperian.

Dengan mengetengahkan estetika dan grafik, warna, cetakan, koleksi Sommar 2019 melambangkan ekspresi ikonik Ikea. Dari tuala pantai dengan rekaan yang menyerlah hingga aksesori dan perabot luar rumah yang menarik.

Bahasa geometri Kuhlhorn dan Unnborn benar-benar melengkapkan ungkapan keceriaan dan kebebasan berekspresi Textilgruppen & Papperian.” Mats Nilsson,  Pengarah Kreatif Ikea

Dari tuala pantai yang cerah, koleksi itu mengenai cetakan estetika dan grafik yang berwarna-warni. Pilih dari dulang bunga dan perkakas bunga cerah, ke pouffes berwarna terang atau lampu-lampu solar LED.

Membentuk sebahagian daripada koleksi adalah perabot ringan Havsten. Direka untuk dalam rumah dan luar rumah, sofanya mudah bergerak dari teras atau balkoni atau ke dalam rumah. Sementara itu, bantal Funkon dan Festholmen adalah kalis air dan tahan luntur, menjadikannya sempurna untuk kegunaan luar rumah.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE