SEARCH

Hublot Lancarkan Tabung Bantuan Bagi Yang Memerlukan Melalui ‘Match of Friendship’

Hublot Lancarkan Tabung Bantuan Bagi Yang Memerlukan Melalui ‘Match of Friendship’

Selebriti dan sosok-sosok terkenal tanah air bersatu di gelanggang bola sepak sempena Piala Dunia FIFA 2018 Rusia di mana Hublot bertindak selaku penjaga masa rasmi acara hebat itu. The Hour Glass dan Hublot menyelenggarakan ‘Match of Friendship‘ Edisi Malaysia di Pavilion Kuala Lumpur yang bertujuan untuk menyatukan orang ramai dan menyokong dua badan amal anak-anak – Make-A-Wish® Malaysia dan OrphanCARE Foundation.

match of friendship

match of friendship

Sejak 2006, Hublot menjadi jenama jam tangan mewah pertama yang menyokong bola sepak dan pemain legenda, kelab ikonik serta kejohanan yang paling terkenal. Setelah membuat acara “Match for Peace” dan dua “Pertandingan Persahabatan” di Paris, Basel dan Dubai, Hublot sekali lagi membuka helanggang untuk merayakan permainan bola sepak di tengah-tengah Kuala Lumpur.

match of friendship

match of friendship

Pertandingan itu mengumpulkan barisan bintang Hublot termasuk legenda hip hop dan Friend of Hublot, Joe Flizzow, personaliti terkenal seperti Dato ‘Setia Aubry Rahim Mennesson, Tengku Bakar dan Datuk Kelvin Tan. Tidak lupa juga pemain bola sepak Malaysia, Syed Adney, Safiq Rahim dan Darren Lok, selebriti Altimet, Harris Baba dan Alif Satar, serta usahawan Roen Cian yang meluangkan masa untuk membina kekuatan atletik dan bersatu untuk tujuan amal.

match of friendship

Masing-masing disarungkan dalam jersi Hublot yang direka khas, mereka membentuk dua pasukan baru. Semua pemain bersatu untuk tujuan sama dan keputusan akhir adalah cek sebanyak RM15,000 untuk pemenang dan cek RM10,000 untuk runner up.

match of friendship

Kami berterima kasih atas sokongan rakan-rakan yang hadir di sini hari ini. Mereka semua mempunyai jadual yang padat tetapi sudi menyumbang masa mereka untuk perlawanan ini untuk tujuan yang baik. Bola sepak cara terbaik menyatukan semua orang bersama dan ini lebih daripada sekadar permainan. Sama ada di padang atau di tempat duduk, ada rasa perpaduan. Kami berharap acara ini akan mencapai objektifnya, sementara bersenang-senang ia dapat membantu kepada kehidupan kanak-kanak yang memerlukan”. SK Teh, Pengurus Besar Hour Glass.

match of friendship

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE