SEARCH

Mavic Mini Drone Boleh Lipat Hanya Seberat 249 Gram

Mavic Mini Drone Boleh Lipat Hanya Seberat 249 Gram

Terbang melihat dunia dalam mata sang burung membawa penggemar drone ke alam yang lebih menakjubkan. Selain itu ia juga dapat memberikan kualiti video terbaik dan melihat setiap perincian lokasi muka bentuk bumi. DJI Mavic Mini Drone boleh lipat teringan dan boleh dilipat kecik sempurna untuk si pengembara.

1. Mudah alih dan selamat

Mavic Mini adalah drone DJI terkecil dan paling ringan yang pernah dibuat dan ia alat kreatif yang sempurna untuk melancong. Sama ada melihat dunia harian kamu dari perspektif baru atau menangkap pemandangan luar biasa daripada percutian kamu dengan rakan dan keluarga.

2. Ringan

Mavic Mini adalah drone DJI pertama di bawah 250 gram, dalam kategori paling selamat untuk penerbangan drone. Tapi, pengguna perlulah merujuk undang-undang dan peraturan drone negara untuk mengetahui lebih lanjut dengan Mavic Mini.

3. Pengalaman Penerbangan Optimal

Reka bentuk ultra ringan dengan motor bermutu menjadikan Mavic Mini boleh diterbangkan dengan waktu sehingga 30 minit, memberikan pengguna lebih banyak masa untuk meneroka dan menangkap kandungan. Isyarat penghantaran Wi-Fi dan HD untuk pengalaman penerbangan yang jelas.

4. Kandungan Kualiti Dijaga

Mavic Mini menawarkan keupayaan juruterbang untuk menangkap rakaman berkualiti tinggi termasuk video 2.7K pada 30 bingkai sesaat, 1080p pada 60 bingkai sesaat, atau gambar 12 megapiksel menggunakan sensor 1 / 2.3 inci. Gimbal bermotor tiga paksi menyokong dan menstabilkan kamera, memastikan rakaman licin dan sinematik, menjadikannya sempurna untuk berkongsi di media sosial.

5. Tingkatkan Kreatif Dengan Aksesori Baru

Aksesori yang menarik dan unik membolehkan juruterbang memanfaatkan sepenuhnya Mavic Mini mereka. Pelanggan boleh memilih daripada pilihan termasuk:

  • 360 ° Propeller Guard: Menyediakan penjagaan 360 darjah di sekitar kipas untuk keselamatan tambahan.
  • Pengecas Pangkalan: Cas dan paparan Mavic Mini dengan stesen yang unik.
  • Pemegang Propeller: Mengembara lebih mudah dengan pemegang kipas.
  • DIY Kreatif Kit: Peribadikan Mini Mavic kamu dengan pelekat atau lukiskan reka bentuk sendiri.
  • Snap Adapter
  • Mini Travel Bag: Beg perjalanan yang sesuai dengan Mavic Mini.
  • Hab Pengecas Dua Arah: Caj sehingga tiga bateri Mavic Mini atau gunakan hab pengecasan sebagai bank kuasa.
    6. Harga

Mavic Mini tersedia untuk pra-pesanan di VSTECS dan peruncit rasmi DJI di seluruh Malaysia. Pakej standard termasuk Mavic Mini, alat kawalan jauh, satu bateri, kipas tambahan, dan semua alat dan kabel yang diperlukan berharga RM 1,599. Mavic Mini Fly More Combo akan merangkumi semua komponen dari versi standard dengan penambahan 360 ° Propeller Cage, Hub Pengecas Dua Hala, dua bateri tambahan, tiga set kipas tambahan dan beg berharga RM 1,999.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE