SEARCH

Tarikan Mata Serangga Fesyen Pada Koleksi Kapsul Momento Fendi Bugs

Tarikan Mata Serangga Fesyen Pada Koleksi Kapsul Momento Fendi Bugs

Mata serangga pun boleh dijadikan item fesyen jika sudah geliga otak si pemikir. Untuk koleksi jam tangan baharu Fendi, The Momento Fendi Bugs diinterpretasikan dalam saiz case 26 mm, menggabungkan rekaan klasik jenama, playful, canggih dan berani. Edisi ini mempunyai case keluli tahan karat hitam yang digabungkan sama ada dengan tali kulit hitam atau bracelet.

Momento Fendi Bugs
Mata kuning yang menarik pandangan ke atas jam tangan Momento Fendi Bugs membiaskan kesan menarik.

 

Mewujudkan tenaga dan gaya moden, Momento Fendi Bugs dipertingkatkan dengan dial hitam yang beraksen dengan butiran yang membangkitkan mata Bag Bugs. Disadur dengan berlian yang berkilauan, mata yang menawan pada dial serta-merta menangkap perhatian.

Momento Fendi Bugs
Diperkaya dengan berlian putih dan hitam, mata ikonik pada dial menyatakan semangat berani daripada koleksi Momento Fendi Bugs.

 

Rekaan playful tergambar melalui ciri reka bentuk yang mengejutkan daripada Momento Fendi: apabila minit dan detik tangan diselaraskan, ikon FENDI ikonik akan muncul. Meraikan perhatian unik FENDI dengan terperinci, Momento Fendi Bugs memberikan ‘seri’ tambahan pada pergelangan tangan si pemakai.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE