SEARCH

Hublot Memperbaharui Komitmen Dengan Only Watch & Lahirlah Model Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski

Hublot Memperbaharui Komitmen Dengan Only Watch & Lahirlah Model Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski

Untuk menandakan edisi ke-8 Only Watch, Hublot telah mencipta seni unik dalam warna lembut untuk beramal iaitu sebuah karya seni untuk pergelangan tangan. Jualannya akan memberi manfaat kepada penyelidikan ke Duchenne muscular Dystrophy. Diukir ke atas Kristal nilam – salah satu bahan yang paling sukar untuk dibuat menggunakan mesin. Lelongan akan berlangsung pada 9 November 2019 di Geneva.

Kami telah menjadi rakan kongsi acara terhormat ini yang dianjurkan oleh Only Watch sejak 2005. Setiap edisi memberikan kita peluang untuk menjadi lebih kreatif dan menyokong perjuangan menentang gangguan yang menjejaskan kanak-kanak. Konsep potongan unik ini, mengingatkan kita dengan objet d’art, kami gembira dan sangat bangga untuk menyumbang kepada kemajuan dalam penyelidikan.” Ricardo Guadalupe

Seorang rakan lelongan dwi-tahunan Hublot telah mengubah reka bentuk Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski untuk Only Watch dan menandatangani Kristal nilam pada jam itu sebagai “Unique Piece”. Bezel emas putih, ditetapkan dengan topaz 54 potong-baguet, menghiasi pada segi-segi case 45 mm.

Jam tangan ini akan mengelilingi dunia dari Monaco, Dubai, Paris, London, New York, Tokyo, Singapura, Hong Kong, Taipei sebelum sampai di Geneva untuk lelongan yang dihoskan oleh Christie, di bawah Peguambela Tinggi HSH Prince Albert II, di bilik di Four Seasons Hotel des Bergues pada hari Sabtu 9 November 2019 jam 2 petang. Semua hasil akan didermakan kepada Persatuan Monegasque Muscular Dystrophy untuk menyokong penyelidikan perubatan dan saintifik ke dalam penyakit neuromuscular pada umumnya, khususkan pada dystrophy muscular Duchenne.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE