SEARCH

Seperti Berbogel, Pakaian Dalam Sloggi Mencipta Zero Feel Untuk Yang Aktif Bersenam

Seperti Berbogel, Pakaian Dalam Sloggi Mencipta Zero Feel Untuk Yang Aktif Bersenam

Pakaian dalam Sloggi hadir dengan koleksi khas bersukan untuk musim bunga/panas 2019. Ada penambahan baharu yang menarik untuk wanita dan untuk kali pertama ZERO Feel mengeluarkan ragkaian untuk lelaki.

 

Jenama baharu di kalangan wanita ialah ZERO FEEL Soft Bra, yang diperkuat dengan teknologi Viscomagic yang unik  berinovatif, membolehkan zon sokongan yang tepat ditambah ke kain yang biasanya akan menjadi dawai, tulang atau lapisan kain tambahan. Ciri-ciri sensasi Zero Feel ialah sifar sekatan, sifar jahitan, sifar wayar, sifar tanda dan perasaan seperti tidak memakai apa-apa. Sesuai untuk kamu bergerak bebas. Terdapat dalam warna Living Coral, Cool Ice Ais, Coffee Sugar, Peanut Butter dan hitam.

Di samping itu, Sloggi membawa kebebasan pergerakan dan pembatasan sifar yang sempurna kepada pelbagai ZERO Feel Men melalui kain regangan 360 darjah dan sangat fleksibel. Kamu boleh menyesuaikan diri walaupun memakainya sepanjang hari. Mempunyai kemasan yang baik dengan pinggang lembut, dan pembinaan lalat khas yang dicipta memberikan keselesaan yang terbaik.

Hipster briefs warna boleh didapati sama ada dalam Deep Water, hitam atau putih dijual pada harga RM 89.90. Boleh lihat dan beli di sini.
You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE