SEARCH

Memperkenalkan Pepsi Black Vanilla Baharu Dijamin Bebas Kalori

Memperkenalkan Pepsi Black Vanilla Baharu Dijamin Bebas Kalori

Selepas kejayaan pelancaran Pepsi Black, minuman berkarbonat yang terkenal di dunia hari ini mengumumkan sentuhan baharu kepada produk tanpa kalori berperisa cola ini. Dengan komitmen untuk meneruskan inovasi jenama, Pepsi Black memperkenalkan kepada pengguna Malaysia rasa vanila, tolak rasa bersalah dan ambil dengan kepuasan hati daripada rasa berani Pepsi baharu ini.

Pepsi Black yang asli telah menyusun kedudukannya dalam carta kegemaran isi rumah Malaysia dengan menjadi produk No. 1 dalam segmen tanpa gula dalam kategori Minuman Lembut Karbonated (CSD)! Seterusnya memantapkan pegangan Pepsi dalam industri F & B Malaysia kerana ia mengambil kira perubahan sikap dan keutamaan pengguna untuk memilih minuman sihat.

Pepsi menjemput rakyat Malaysia untuk merasai bagaimana Pepsi mencipta rasa dari masa depan ini. Tiada apa yang enak selain air minuman Pepsi yang dingin pada hari yang panas dan melelahkan. Rakyat Malaysia kini boleh menikmati Pepsi Black Vanilla.

Semua Pepsi Black Vanilla baru tidak menjejaskan kualiti rasa kola kami. Penyelidikan yang berterusan dan kemajuan teknologi membolehkan kami mencipta dan meningkatkan resipi Pepsi yang tiada tandingan yang membuatnya lazat.” Santharuban T. Sundaram, Naib Presiden Pemasaran di Etika Sdn Bhd.

Pepsi Black Vanilla dalam botol PET 400ml kini boleh dijual di serata negara termasuk kedai runcit. Botol PET bersaiz 1.5L akan mula dijual bermula April 2019.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE