SEARCH

Bagaimana Nak Bagi Perempuan Pancut Awal?

Bagaimana Nak Bagi Perempuan Pancut Awal?

Terdapat banyak artikel di internet yang memberitahu lelaki bagaimana membuat perempuan pancut awal dalam 5, 10 atau 15 minit. Tetapi bagaimana jika seorang wanita mahu pancut lebih cepat? Hal ini kerana kebanyakan lelaki pancut dahulu berbanding perempuan membuatkan mereka berasa tak puas kerana dirinya belum mengeluarkan air cinta tersebut.

“Lebih cepat” adalah relatif. Mengambil masa dua puluh minit untuk orgasma adalah “pantas” untuk sesetengah orang dan “lambat” untuk orang lain. Dan orgasma yang lebih cepat tidak semestinya bermakna seks itu lebih baik. Kadangkala kamu mahu pancut lebih cepat daripada lambat.

Sama ada kamu ingin mencapai klimaks awal sebelum rancangan TV kegemaran kamu bermula atau hanya mencapai rekod peribadi dalam acara orgasma paling pantas. Berikut mungkin membantu sedikit sebanyak.

Luangkan Masa Pada Beromen

Sekiranya matlamat kamu untuk mencapai orgasma secepat mungkin, menghabiskan masa berharga pada foreplay mungkin kedengaran tidak wajar. Bukan begitu! Sesetengah kajian menunjukkan bahawa orang lebih cenderung untuk orgasma semasa seks jika mereka melalui foreplay terlebih dahulu. Sebagai contoh, satu kajian pada 2018 mendapati bahawa wanita yang mengalami hubungan seksual termasuklah mencium, lebih cenderung untuk orgasma. Satu lagi kajian mengenai pasangan normal mendapati bahawa bagi mereka yang menghabiskan masa satu hingga 10 minit pada foreplay, 40% wanita akan orgasma, tetapi bagi mereka yang meluangkan masa lebih daripada 20 minit pada foreplay, 60% wanita akan mencapai orgasma.

Fokus Pada Kelentit

Seperti yang kamu dengar, orgasma sering mengenai bahagian kelentit. Satu kajian mendapati bahawa 80% wanita memerlukan rangsangan kelentit untuk orgasma. Sekiranya kamu (atau pasangan) tidak memberi tumpuan kepada kelentit, sudah tiba masa untuk mengubahnya. Cuba pelbagai jenis sentuhan – lembut, sedikit kasar, dengan jari, dengan alat penggetar. Sebagai contoh, sesetengah orang lebih suka disentuh berhampiran kelentit mereka dan bukan terus padanya.

Seks Oral

Sekiranya kamu mempunyai pasangan, adakah mereka akan turun ke bawah pusat kamu secara kerap? Satu kajian pada 2016 mendapati bahawa lebih kerap pasangan wanita memberikan dan diberikan seks oral, lebih kerap dia akan orgasma. Satu cara di mana pasangan dapat mempromosikan orgasma wanita adalah dengan memberikan pasangannya seks oral.

Tambah Pelincir

Pelincir boleh membuat hubungan seks lebih baik. Kajian tahun 2009 mendapati bahawa lebih daripada 70% wanita mengatakan bahawa menggunakan pelincir akan membuatkan seks berasa sangat menyenangkan dan lebih selesa.

Gunakan VIBRATOR

Satu kajian tahun 2009 mendapati bahawa untuk wanita, penggunaan vibrator yang berkaitan dengan fungsi seksual positif, termasuk keinginan untuk meningkatkan ghairah, dan orgasma. Orang yang berbeza gemarkan jenis vibrator yang berlainan. Ada beberapa orang menggemari vibrator gaya tongkat seperti Magic Wand, sementara yang lain lebih suka vibrator gaya arnab atau yang direka untuk meniru seks oral. Jika mainan seks pertama yang kamu cuba tidak berfungsi untuk kamu, cuba gaya yang berbeza.

Cuba Posisi Baru

Pernahkah kamu cuba orgasma dalam kedudukan yang berbeza? Kajian tahun 2006 mendapati bahawa wanita yang mempunyai hubungan seks dengan lelaki lebih cenderung untuk orgasma dalam kedudukan “aktif”, seperti cowgirl, atau ketika mereka dan pasangan mereka mencuba pelbagai posisi dalam satu sesi seks. Sekiranya kedudukan kamu bermula tidak membuatkan kamu pancut, cuba sesuatu yang baru.

Jadi Kreatif

Kinky, mengikat pasangan kamu, memakai pakaian dalam, mencuba posisi seksual baru dan rangsangan dubur, bertindak fantasi, dan menggunakan kata-kata kotor seperti dalam filem “fantasi dewasa”. Jadi jika ada fantasi atau kinky yang menarik pada kamu, teruskan dan ini mungkin akan membuat kamu lebih cepat pancut daripada yang kamu harapkan.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE