SEARCH

Generasi Baharu Penyandang Komputer Riba Humanscale QuickStand Eco Boleh Dilaraskan Mengikut Keselesaan Pengguna

Generasi Baharu Penyandang Komputer Riba Humanscale QuickStand Eco Boleh Dilaraskan Mengikut Keselesaan Pengguna

X-Tra menjadi pembekal rasmi koleksi moden penyandang komputer riba yang boleh dilaraskan berdiri atau duduk mengikut kedudukan pengguna. QuickStand Eco daripada jenama Humanscale adalah generasi seterusnya dalam produk mudah alih. Lebih mudah digunakan dan terdiri daripada bahan-bahan yang lebih mampan berbanding sebelum ini. Ia adalah kemajuan yang besar generasi semasa. Meja kerja ini terdapat dalam konfigurasi komputer riba, tunggal atau dua monitor. QuickStand Eco mempunyai persediaan mudah dibawa dan mudah disesuaikan – mengubah desktop biasa menjadi ruang kerja yang sihat dan aktif.

QuickStand Eco

Mengapa saya kata sihat? Kerana ia menjaga postur tubuh kita mengikut ketinggian manusia yang berbagai. Tonton video di bawah mengenai cara ia berfungsi.

6 Sebab Mengapa Humanscale QuickStand Eco Sesuai Untuk Pejabat Moden Kamu
  1. Mudah Alih
    Reka bentuk yang moden dan ringkas menjadikan QuickStand Eco mudah dibawa, dialihkan dari satu tempat ke tempat lain.

QuickStand Eco

2. Reka Bentuk Kompak Sleek
Estetika minima yang boleh disesuaikan ke mana-mana persekitaran, dan pengurusan kabel mudah digunakan membantu menyembunyikan tali dan kabel dari penglihatan.

3. Berkerja Secara Sihat
Bergantian antara duduk dan berdiri sepanjang hari dapat meningkatkan produktiviti kerja. Ia mengurangkan kesan negatif daripada kerja yang tidak aktif. Operasi lancar QuickStand Eco membolehkan kamu duduk atau berdiri apabila ditetapkan.

4. Pakar Kejuruteraan
Tidak ada tombol atau tuil untuk pelarasan, hanya kunci pelarasan secara manual. Humanscale mekanisme memastikan peralatan yang selamat dan stabil semasa kamu bekerja.

QuickStand Eco

QuickStand Eco

5. Bebas Daripada Bahan Chemical
QuickStand Eco dibina dengan bahan-bahan yang bebas toksik dan penjelmaan falsafah Humanscale.

6. Diiktiraf
QuickStand Eco adalah satu-satunya produk dalam kategori duduk/ berdiri untuk disahkan dengan label Declare daripada The International Living Future Institute (ILFI).

Sila lawati stor pengedar X-Tra di The Gardens Mall atau telefon di nombor 03 2282 9088

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE