SEARCH

Selfie Selfie Raya Bersama Samsung Galaxy A70 Sepuasnya!

Selfie Selfie Raya Bersama Samsung Galaxy A70 Sepuasnya!

Samsung Galaxy A70, telefon pintar terbaharu dalam rangkaian Galaxy A kini boleh didapati di Malaysia. Dibina dengan inovasi Samsung dan ciri-ciri penting yang ditingkatkan, Galaxy A70 mempamerkan reka bentuk yang bergaya, Paparan Infinity yang besar, kamera tiga kali ganda, bateri yang kuat dan sambungan internet dengan lancar. Telefon pintar ini direka untuk penggiat media sosial dan digital yang ingin menangkap, menyambung dan berkongsi kepada pengikut maya tanpa kekangan lantas membolehkan kamu selfie selfie raya sepuasnya.

Paparan mendalam dan reka bentuk elegan

Memaparkan paparan 6.7 “Infinity-U bersama-sama dengan skrin terbesar dalam portfolio Galaxy A hingga kini, Galaxy A70 menyediakan pengalaman yang lebih mendalam. Reka bentuk anggun dan ergonomik Galaxy A70 dan nisbah paparan 20: 9 memberikan pengalaman tontonan sambil memberikan cengkaman yang optimum.

Selfie Selfie Raya

Dengan kamera triple yang dipertingkatkan oleh Galaxy A70, terdapat 32MP depan dan belakang beresolusi tinggi. Tangkap gambar tanpa mengorbankan kualiti imej tidak kira di mana kamu berada. Kanta kedalaman membolehkan kamu menyesuaikan medan dan fokus, sebelum dan selepas mengambil gambar supaya orang boleh memilih apa dan di mana mereka mahu serlahkan. Digabungkan dengan Lebar Ultra Lebar 8MP, nikmati foto luas yang mencerminkan sudut tontonan yang sama seperti mata manusia.

Hayat bateri lebih lama

Galaxy A70 dilengkapi dengan bateri 4,500 mAH yang kuat, memberikan kamu kebebasan dan kemudahan untuk berkongsi, menstrim dan bermain sepanjang hari. Dengan Super-Fast Charging pada 25W, kamu boleh kembali aktif dalam kadar lebih cepat apabila kamu memerlukan.

GalaxyA70 boleh didapati dalam tiga warna pilihan iaitu hitam, biru dan putih. Ia dijual pada harga RM1,999 sahaja!

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE