SEARCH

Sevenfriday Space, Butik Konsep Jam Pertama Malaysia Di Robinsons Kuala Lumpur

Sevenfriday Space, Butik Konsep Jam Pertama Malaysia Di Robinsons Kuala Lumpur

Sejak kebelakangan ini, pelbagai bisnis berkembang pesat dalam pasaran tempatan. Daya saing mencabar jenama-jenama baharu untuk menonjol dan tampil berbeza serta menarik. Tetapi, hanya sedikit yang dapat melakukannya dengan penuh stail. Sevenfriday melakukannya dengan cara berbeza dan penuh stailish melalui pembukaan butik konsep jam pertama di Malaysia bertempat di Robinsons Kuala Lumpur yang dinamakan Sevenfriday Space.

Sevenfriday Space

Kedai jam konsep ini pertama seumpamanya di negara ini dibawah kelolaan Red Army Watches Malaysia. Keunikan kedai terserlah melalui bahan dan reka bentuk yang bergaya lantas memberikan suasana urban dan muda. Terdapat kopi bar yang direka ala industrial melengkapi  konsep gaya hidup dan pengalaman membeli-belah yang memuaskan.

Sevenfriday Space

Sevenfriday Space

Di samping pengambilan produk-produk mewah dan berpatutan terbuka untuk pelanggan melihat dan membeli, Space, yang merangkumi lebih daripada 750 kaki persegi, mempunyai bar kopi yang dibina yang terkenal dengan kopi khusus mereka yang berasal dari pelbagai roaster terkenal di seluruh dunia. Antaranya, Kaffa Mudah, Padre dan Fuglen.

Sevenfriday Space

Sevenfriday Space menekankan kualiti – aksesori, pakaian, makanan, kopi dan paling penting ialah masa. Sebagai jenama gaya hidup yang ranggi, selain menarik peminat jam tangan dan pencinta kopi, kami mahu pelanggan membawa teman dan keluarga ke sini untuk menghargai masa yang bermakna bersama,” Soemantri Kusumadi, Pengarah Eksekutif Red Army Watches Malaysia.

Terokai produk terkini Sevenfriday Space dan kopinya di Robinsons Kuala Lumpur, The Four Seasons Place.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE