SEARCH

Sexting Emoji: Cara Baharu Menggoda Melalui Mesej & Kenali Makna Di Sebalik Simbol

Sexting Emoji: Cara Baharu Menggoda Melalui Mesej & Kenali Makna Di Sebalik Simbol

Jika kamu tidak pernah menerima emoji sext (seks teks), ia boleh menjadi pengalaman yang mengelirukan. Kenapa si polan menghantar saya emoji buah pic dan tapak tangan? Apa yang perlu dibalas jika emoji percikan air? Inilah perkaranya, Sexting Emoji, jika kamu cukup matang dan berfikiran kreatif, senang untuk memahami. Hentikan fakta aneh jika kamu mendapat emoji yang kamu tidak fahami dan cuba cabar minda dengan pemahaman lebih luas.

Tetapi sebelum lebih mendalam, kamu perlu mengetahui asas-asasnya. Apabila ia berkaitan dengan sext, kamu perlu tahu tiga kumpulan makanan contohnya pic, taco, dan terung. 🍑🌮🍆

Pic itu mewakili punggung, bahagian bawah atau apa sahaja yang kamu panggil kedua-dua ‘pipi gebu’ di belakang kamu. Semua orang mempunyai pic. Terung atau pisang telah menjadi simbol bagi zakar, tetapi beberapa lelaki yang sangat jujur telah diketahui menggunakan simbol ayam 🐔demi membuatkan rakan sext lebih memahami. Tacos mewakili vagina, walaupun terdapat golongan kecil mewakilkan kuih apam atau fortune cookie ini 🥠. Nasiblah tiada lagi emoji kerang hanyir dalam seleksi, kalau tidak kerang lebih sesuai mewakili lebihan kelentit. Euwwwwww.

Jika kamu mengganggap ini bukan bahan baik untuk dibaca sila teruskan menjadi contrarian dan biarkan minda ‘suci’ kamu tidak dijajah dengan kepelbagaian ilmu semasa. Berikut ialah contoh single emoji dan emoji + emoji yang kadang kalanya menyatukan menjadi ayat atau perkataan. Yang penting mesej emoji itu yang ingin disampaikan. Contonya seperti:

Makna Sext Single Emoji
♋ = Maaf Cancer, bukan ditujukan untuk kamu tetapi simbol ini dalam sext mewakili posisi ’69’ selalunya digambarkan ketika menjilat kemaluan pasangan secara serentak
🎢 = Barangkali ramai tak perasan, ini emoji rollercoaster dan bukan sext emoji secara terang tapi mesej dalam minda saya katakan ialah, “Pegang kuat-kuat saya akan membuatkan dunia kamu penuh kejutan”
👅 = Saya mahu menjilat kamu
🍒 = Testis
🌭 = Seks anal
🍭 = Zakar
🐫 = Camel toe (jika seluar wanita terlalu ketat sehingga menampakkan bekas cipap)

Makna Emoji + Emoji
👋🏼 ➕ 🍑 = Tampar Punggung
🍑 ➕ 📞 = Booty Call
🇫🇷 ➕ 💋 = French Kiss
✌🏼 ➕ 🌮 = Jari ini mungkin berasa nikmat jika berada ‘di dalam kamu’
🐔 ➕ 💍 = Cockring (aksesori kemaluan lelaki)
👌🏻 ➕ 👈🏻 = Mahu anal
👅 ➕ 🍌 ➕ 💦 = Jilat zakar pancut

Jadikan sebagai pengetahuan yang boleh dielakkan jika mendapat sext sebegini. Lebih-lebih lagi jika daripada orang yang kamu tidak berkenan. Ingat, jangan amalkan secara berleluasa. Ia cukup bahaya.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE