SEARCH

Kumpulkan Tumbler Starbucks X Pared Eyewear Istimewa Sempena Musim Panas 2019

Kumpulkan Tumbler Starbucks X Pared Eyewear Istimewa Sempena Musim Panas 2019

Starbucks menghidupkan musim panas dengan melancarkan kolaborasi baharu, koleksi cenderahati Starbucks x Pared Eyewear. Jenama kaca mata gelap Australia terkenal, Pared Eyewear menarik inspirasi untuk kerjasama ini daripada pereka seni Pared. Koleksi itu tersedia mulai 1 Julai 2019 dan seterusnya di kedai-kedai terpilih di seluruh negara, sementara stok masih ada.

Cari diva dalam diri kamu, dengan koleksi barang Starbucks® x Pared Eyewear yang menampilkan pemandangan pantai ikonik. Koleksi Tumbler Stainless Steel, Tumbler Double Walled Traveler dan cold cup.

Koleksi 2019 Starbucks® x Pared Eyewear termasuk produk berikut:

  • Starbucks® x Pared Eyewear Tumbler Keluli Tahan – Tumbler keluli tahan karat dengan reka bentuk geometri hiasan cermin mata berwarna pantone.
  • Starbucks® x Pared Eyewear Double Mild Traveller Mug – Dua nada blok warna merah jambu dengan siluet lembut dari kacamata hitam Pared ikon.
  • Starbucks® x Pared Eyewear Cold Cup – Double plastic construction cangkir plastik dengan ilustrasi payung pantai berwarna terang.

Koleksi Pared Eyewear menandakan kerjasama pertama dengan platform kolaborasi pereka iaitu Starbucks Malaysia, eksklusif untuk Asia. Starbucks Malaysia mencari di seluruh dunia untuk pelanggan mengenali budaya yang unik melalui kerjasama eksklusif bersama pereka. Pelanggan boleh mengikuti di laman web rasmi Starbucks Malaysia, untuk sama-sama mencari kolaborasi baharu di masa akan datang.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE