SEARCH

Deepika Padukone Serlahkan Aura Chic Tissot PR100 Lady Sport

Deepika Padukone Serlahkan Aura Chic Tissot PR100 Lady Sport

Selamat datang kepada keluarga baru Tissot PR100 Lady, model jam tangan baru membawa bersama gaya sporty dan feminin untuk koleksi yang berani, romantis dan ideal untuk wanita moden hari ini. Aktres Bollywood, Deepika Padukone serlahkan Aura Chic Tissot PR100 Lady Sport.

Tissot PR100 Lady Sport

Ukuran case 36mm, bermakna ia lebih besar daripada versi terdahulu dan memberi satu ciri-ciri menarik. Tambahan lagi ia indah diperkemas, seperti yang ditunjukkan pada bezel yang lebih kukuh dengan bracelet direka ringkas, membuatkan ia boleh dipakai setiap hari.

Tissot PR100 Lady Sport

Butiran Tissot PR100 Lady Sport Yang Diperhalusi

Walaupun koleksi baru meraikan kekuatan, ia tidak mengabaikan ciri estetik femininnya. Dengan gaya yang berbeza boleh dipilih, setiap wanita akan mendapati sesuatu yang dicintai dalam jam tangan cantik dan praktikal ini, terima kasih kepada indeks dan penunjuk jam yang ditetapkan dengan bahan-bahan pencahayaan yang memberikan penglihatan yang sempurna atau mudah dibaca.

Tissot PR100 Lady Sport

Peminat-peminat rekaan minimalis mungkin tertarik pada ‘wajahnya’ yang tidak fleksibel, manakala, sentuhan mewah seperti ibu-mutiara atau cahaya berlian yang dihiasi pada indeks yang mempesona. Jam bicolour ini ditata selaki emas PVD manakala permukaan digilap kemasan elegan pada case dan gelang.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE