SEARCH

Minum Dan Sertai Peraduan Tropicana Essentials Sehingga 31 Julai Ini

Minum Dan Sertai Peraduan Tropicana Essentials Sehingga 31 Julai Ini

Tiga varian baharu di bawah rangkaian Tropicana Essentials ialah Blend Orange, Blend Mango dan Banana Blend, menyediakan gabungan multivitamin dan mineral penting. Sempena meraikan pelancaran Tropicana Essentials, rangkaian minuman yang menyediakan nutrisi harian kepada rakyat Malaysia untuk menyokong gaya hidup yang sibuk dan pantas turut memberikan peluang kepada pengguna sertai peraduan.

Kami sentiasa mencari perisa baharu, menyeronokkan dan menarik untuk pengguna menikmati minuman kami. Memperkenalkan Tropicana Essentials Orange Blend, Mango Blend dan Banana Blend memberikan pengguna pilihan tambahan. Dengan mewujudkan rangkaian baharu ini, kami percaya bahawa kami boleh menggalakkan lebih ramai rakyat Malaysia membuat pilihan penggunaan yang lebih sihat, membantu mereka menjaga kesihatan dan kesejahteraan mereka sambil mengekalkan rutin harian mereka. ” Santharuban T. Sundaram, Naib Presiden Kanan Pemasaran dan Perniagaan Alternatif di Etika Sdn Bhd.

Cara-cara Penyertaan Peraduan Tropicana Essentials

Untuk menjadi salah seorang pemenang bertuah yang membawa pulang hadiah wang tunai adalah sangat mudah. Semua peserta perlu membeli Tropicana Essentials atau mana-mana varian kegemaran kamu dari rangkaian Tropicana yang menyegarkan bernilai RM10 ke atas dalam satu resit di semua TESCO, Giant, AEON dan AEON Big. Seterusnya, taipkan ETIKA (ruang) lima angka terakhir nombor resit (ruang) tarikh resit (ruang) Nombor MyKad (ruang) Nama (ruang) Bandar dan hantar butiran ke nombor yang disediakan melalui WhatsApp dan simpan resit asal sebagai bukti pembelian.

Bilangan hak kemasukan bergantung kepada jumlah pembelian dan jenis produk Tropicana. Pengguna boleh mendapat tiga (3) penyertaan apabila mereka membeli Tropicana Essentials 330ml; tiga (3) entri apabila mereka membeli Tropicana 100% Orange Juice 1L; tiga (3) penyertaan apabila mereka membeli Tropicana Coconut Water 1L; dua (2) penyertaan apabila mereka membeli Tropicana PET Twisters 1.5L Twin Pack; dan satu (1) kemasukan apabila mereka membeli Tropicana PET Twisters 1.5L.

Hadiah
Jumlah hadiah wang tunai berjumlah RM38,000 terdiri daripada 10 Hadiah Utama bernilai RM500 setiap satu, 50 Hadiah Utama bernilai RM300 setiap satu dan 180 Hadiah Hadiah Saguhati bernilai RM100 setiap satu. Untuk keterangan lanjut sila ke Facebook Tropicana Malaysia.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE