SEARCH

Tuah Kerjaya Hamilton & Ryan Reynolds Dua Jenama Cipta Jam Edisi Istimewa

Tuah Kerjaya Hamilton & Ryan Reynolds Dua Jenama Cipta Jam Edisi Istimewa

Siapa sangka selepas penat bekerja, ditawarkan menjadi duta dan dibayar mewah setimpal titik peluh. Itu tuah badan Lewis Hamilton dan Ryan Reynolds. Tuah kerjaya Hamilton dikeluarkan jam edisi terhad khas bercirikan dirinya dan Formula 1 manakala Ryan Reynolds memakai jam Chopard sepanjang penggambaran filem baru Netflix.

Edisi Istimewa IWC Shaffhausen Untuk Juara Enam Kali Formula 1

IWC Schaffhausen mempersembahkan Edisi Perpetual Calendar Big Pilot “Lewis Hamilton”. Reka bentuk khas, terhad kepada 100 utas jam tangan sahaja. Ia menggabungkan case seramik hitam dan dial Bordeaux-merah dengan crown dan case belakang yang diperbuat daripada emas 18-karat 5N. Pelumba British mencipta edisinya yang tersendiri bersama pereka dari IWC.

Ryan Reynolds Memakai Chopard Semasa Penggambaran Filem 6 Underground

Pelakon Kanada, Ryan Reynolds membintangi filem yang akan ditayangkan di Netflix pada 13 Disember 2019 nanti. Ryan Reynolds menyarung Eagle Alpine Chopard, jam tangan 41mm dalam Lucent Steel A223 yang memaparkan dial tembaga Aletsch Blue dengan motif sunburst yang diilhamkan oleh iris mata helang, dilengkapi dengan gerakan mekanikal Chitarometer Chopardometer.

Ryan Reynolds dengan Chopard L.U.C XPS seutas jam tangan dalam emas 18 karat yang memaparkan dial perak dengan motif satin yang berpusat pada logo yang dilengkapi dengan pergerakan mekanikal bersertifikat LCR (COSC) 96.12-L.

Ryan Reynolds memakai Mille Miglia GTS Power Control, kitaran edisi terhad 500 utas dalam keluli tahan karat dan emas 18-karat memaparkan dial kelabu ruthenium bulat satin yang dilancarkan, dilengkapi dengan Chopardometer-certified (COSC) 01.08-C pergerakan mekanikal dengan penggulungan automatik.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE