SEARCH

8 Tip Zina Tangan Sehingga Putih Mata

8 Tip Zina Tangan Sehingga Putih Mata

Zina TanganGambar : Pinterest

Melancap ataupun zina tangan adalah perbuatan seks yang kurang dipandang berat. Melancap boleh menjadi perbuatan seks yang luar biasa dalam kategorinya sendiri. Tentu saja, ia boleh digunakan sebagai foreplay sebelum berpindah ke perbuatan seks lain juga. Berikut adalah beberapa tip melancap dengan cara paling berkesan;

1. Minta Pasangan Mulakan

Ada beberapa aduan tentang melancap, iaitu ‘penerima’ lebih selesa melakukan sendiri dengan mudah. Untuk mengetahui apa yang pasangan kamu suka, mintalah mereka untuk melancapkan kamu sebelum bermula. Barulah tahu bahagian mana yang perlu diperbaiki.

2. Gunakan Pelincir

Langkah pertama untuk melancap adalah dengan menggunakan pelincir. Lube akan mengurangkan geseran kesat yang tidak diingini, dan membolehkan tangan kamu menambah sensasi baru seperti tekanan tambahan atau gerakan seperti memutar lembut. Tetapi ia bergantung juga kepada pasangan, ada kalanya mereka lebih suka tidak menggunakan pelincir.

3. Mula Dengan Perlahan

Ingatlah bahawa tubuh mungkin memerlukan sedikit masa untuk dibangkitkan sepenuhnya sebelum rangsangan yang lebih kuat sehingga menakjubkan. Ia juga dapat memberi tubuh beberapa waktu untuk mengalirkan darah ke seluruh zakar untuk potensi ereksi penuh.

4. Sentuh Hujung

Kepala zakar dipenuhi dengan saraf sehingga menjadi lokasi paling hangat semasa melancap. Gunakan pelincir, mulakan dengan satu tangan di hujung dan bergerak ke bawah. Seperti teknik mengurut memanjangkan zakarlah senang cerita.

5. Fokus Pada Frenulum

Frenulum adalah kawasan di bahagian bawah zakar yang amat sensitif. Cuba gunakan ibu jari kamu semasa mengurut ke daerah ini. Goda pasangan dengan sedikit rasa geli terutama di bahagian kepala zakar secara perlahan.

6. Tambah ‘Permainan’ Di Kawasan Perineum

Perineum adalah kawasan ‘segitiga emas’ antara kemaluan dan dubur. Luangkan waktu bermain di kawasan antara skrotum dan anus. Teruskan menampah keghairahan bermain di kawasan dubur juga jika pasangan kamu menyukainya.

7. Jangan Lupa Anggota Lain

Walaupun tangan kamu bekerja di zakar pasangan kamu, jangan lupa dengan seluruh tubuh yang lain. “Saya sangat menikmati apabila seorang gadis meletakkan kepalanya di atas perut atau dada saya ketika dia lancapkan saya,” kata seorang penggemar lancap.

8. Dapatkan Penggetar

Sesetengah getaran boleh membuat aktiviti melancap lebih menyeronokkan. Letakkan penggetar secara langsung di bawah telur. Penggetar tidak hanya untuk vagina sahaja.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE