SEARCH

Pewangi Buat Kekasih: Amouage Opus XI Library Collection Untuk Lelaki Atau Wanita Berjiwa Kasar

Pewangi Buat Kekasih: Amouage Opus XI Library Collection Untuk Lelaki Atau Wanita Berjiwa Kasar

Pewangi tidak berorientasi ini mempunyai halwa kayu yang keras. Haruman baharu didorong oleh imej kebahagiaan yang menggembirakan. Tidak mengejutkan, nama “oriental” menjadi popular untuk dijadikan nota minyak wangi terutamanya minyak wangi sentuhan Arab dan pewangi lelaki. Pengarah kreatif Amouage, Christopher Chong memutuskan untuk mengiktiraf Amouage Opus XI, edisi terbaru dalam Koleksi Library.

Amouage Opus XI padat dengan nota tumbuhan yang jelas seperti kayu turpenic, mengambil kesegaran walau di tengah padang pasir. Aroma bunga-oregano marjoram yang menyampaikan percikan kesegaran hutan hijau. Tetapi jangan salah, wangian ini mengenai oud iaitu seperti ubat-ubatan, berlapis kepedasan lada, kayu manis, kasturi, cendawan liar apabila ia dicampurkan.

Amouage Opus XI memikat keindahannya yang jarang dicipta untuk minyak wangi. Ia unik tapi sedap, bagi pencinta oud ia cocok dioles dibadan kamu. Walau harganya mencecah ribuan ringgit, jika kamu sayangkan kekasihmu dan inginkan mereka bermandikan wangian penuh kemewahan ini. Belikan mereka pewangi indah ini.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE