SEARCH

Kylie Jenner Melancarkan Wangian Pertama Dengan KKW Beauty

Kylie Jenner Melancarkan Wangian Pertama Dengan KKW Beauty

Kylie Jenner dan Kim Kardashian West akhirnya memberi peminat sekilas pandang produk yang akan dilancarkan tidak lama lagi dalam musim ke 16 Keeping Up with Kardashians. Kedua-dua hartawan kecantikan bermesyuarat di rumah Kardashian West untuk berbincang tentang pembungkusan wangian, dan nampaknya pertemuan itu difilemkan pada September 2018. Nama dan aroma minyak wangi baru tidak diketahui, tetapi botol itu betul-betul berbentuk seperti sepasang bibir gergasi merah jambu.

Kylie Jenner

Kylie Jenner
Botol dilabelkan Givaudan – syarikat Kim pernah bekerja dengannya untuk wangiannya.

Sama seperti wangian badan Kim yang dikeluarkan tahun lalu, ia diilhamkan dari bentuk tubuhnya. Produk baru yang dibungkus dalam sepasang bibir penghormatan kepada Kylie Cosmetics Lip Kit yang paling laris. Dalam klip dari episod tersebut, produk itu muncul dalam bekas plastik berwarna merah jambu yang terang.

Kylie Jenner

Tambahan pula, dalam episod itu Kim bercakap secara terperinci tentang bagaimana botol akan berfungsi di media sosial sambil memegang botol di mulutnya:

Apa yang kami dapati dalam talian adalah saiz kelihatan jelas di atas kaunter anda, dan saya rasa pembeli akan mengambil gambar seperti ini.

Kim Kardashian berkongsi di Instagram bahawa wangian berbentuk bibir kolaboratif yang dilancarkan dengan adiknya, Kylie Jenner akan tiba tidak lama lagi. KKW FRAGRANCE x KYLIE, kolaborasi secara rasmi akan tiba dalam tiga botol yang berbeza termasuk nude, merah jambu dan merah. Wangian tersebut termasuk nota bunga teratai merah, ambar cair dan peony.

Wangian KKW Fragrance x Kylie akan dilancarkan pada hari Jumaat, 26 April waktu tengah hari PST di kkwfragrance.com. Harga bermula USD40. Intiplah wangian itu di bawah.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE