SEARCH

6 Lip Gloss Di bawah RM50 Menjadikan Bibir Mungil Berkilau

6 Lip Gloss Di bawah RM50 Menjadikan Bibir Mungil Berkilau

Bersama kening yang well-groomed, bulu mata panjang dan kulit yang bersih, bibir yang penuh kilauan gemerlapan hasil daripada lip gloss selalu menjadi aset kecantikan. Produk ini dikenali melancarkan karier dan nama abadi dari individu seperti Angelina Jolie kepada Scarlett Johansson dan sudah tentu, Kylie Jenner yang mengilhamkan kit bibir jenamanya sendiri.

Bibir mungil berkilau yang seksi boleh tercapai dengan hanya memilih glos bibir yang betul. Lip gloss membuatkan lagi bibir mu tampil plump, berisi dan tebal. Bukan itu sahaja, ia juga melembabkan bibir meskipun kelembapannya tidak sekuat lip balm.

Mungkin sukar untuk mencari glos bibir berkualiti tinggi yang tidak terlalu melekit atau berliku serta mempunyai jumlah kilauan yang sempurna tanpa membuat kamu seperti ada bola disko yang melekat pada bibir.

Kamu tidak perlu runsing untuk membeli lip gloss, pada hakikatnya ia boleh diperoleh di drugstore berdekatan. Dengan itu, saya membuat senarai lip gloss kegemaran saya yang akan berfungsi dengan baik supaya kamu dapat pout lips sempurna tanpa merobek bank kamu.

INNISFREE Real Fit Color Liquid 4.5g (RM41.50)

 lip gloss

Cecair lip gloss dengan warna terang dan kemasan cahaya – warna yang kamu lihat ialah warna yang kamu dapatkan di bibir, lengkap dengan plumpness.

CANMAKE Your Lip Only Gloss (RM40.90)

lip gloss

Glos yang menakjubkan ini bertukar menjadi merah jambu kerana ia bertindak balas dengan kelembapan di bibir kamu menjadikan ia shade yang tepat dengan kepelbagaian warna dari satu pemakai ke yang lain.

CATRICE Volumizing Lip Booster (RM19.71)

lip gloss

The Volumizing Lip Booster memberikan bibir kamu kesan kelantangan yang hebat. Terima kasih kepada bahan-bahan menthol dan juga ia menyembunyikan garis halus di bibir. Keputusan dari aplikasi ialah bibir feminin dengan kemasan rosé berkilat.

ESSENCE Shine Shine Shine Lipgloss (RM12.16)

lip gloss

The Essence Shine Shine Shine Lip Gloss memberikan bibir kamu sinaran yang luar biasa, hasil kemasan dengan light-reflecting, wet-look finish. Tekstur sensorial yang licin dengan efek empuk mempunyai rangkaian rona seperti nude berkrim, kilauan merah jambu, warna terang prisma dan gelap gelap. Aplikator membolehkan peluncuran lembut pada aplikasi.

GLAMFOX Fleurissant Lip Gloss 3.8g (RM35.00)

lip gloss

Ini lip gloss yang melembapkan bibir kering dengan membentuk lapisan pelindung tebal di bibir. Warna mungkin berubah jelas ke merah jambu bergantung kepada suhu bibir dan pH tubuh kamu. Tidak perlu diguna semula selepas makan atau minum kerana kesannya tahan lama. Minyak bibir yang tidak melekit yang digunakan tebal dan membantu bibir menyerap bahan-bahan berfungsi pada lip gloss tersebut.

MAYBELLINE Baby Lips Moisturising Lip Gloss 16g (RM29.00)

Lip gloss

Maybelline Baby Lips Moisturising Lip Gloss, glos bibir berkrim yang menyampaikan warna bersinar tinggi dengan kelembapan yang kuat. Meluncur dengan mudah melintasi bibir dengan aplikator tongkat, gloss bibir yang tidak melekit menghasilkan pout bibir dengan warna yang kaya, berkilat sementara dos Vitamin E yang melembutkan bibir.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE