SEARCH

#PinkHairDontCare: Tiru Gaya Rambut 5 Selebriti Yang Miliki Rambut Pink!

#PinkHairDontCare: Tiru Gaya Rambut 5 Selebriti Yang Miliki Rambut Pink!

Mungkin sesetengah kamu tidak berani menggayakan rambut rona terang dan menyerlah seperti rona pink ini. Tapi whatever… pinkhairdontcare… Jika kamu punya perasaan sebegitu, tetapi masih mahu menggayakan rona berani seperti ini, apa kata kamu cuba tona-tona lain dalam lingkungan kumpulan rona merah jambu dan pelbagaikan lagi stail rambut kamu! Mungkin kamu boleh cuba rona rosegold atau lapiskan highlight merah jambu ke seluruh rambut kamu, pastinya tampil lebih lain daripada yang lain.

Baru-baru ini, aktres Ashley Benson pula memilih untuk mewarnakan rambutnya kepada rona merah jambu ini setelah Halsey, Lily Allen dan ramai lagi. Tidak ketinggalan, saya juga turut gemarkan rona rambut Cik Manggis, iaitu selebriti lokal DeFam, yang juga suka melakukan pelbagai eksperimen kepada rambutnya.

Jadi tidak kisahlah jika kamu berambut panjang atau juga pendek, berkulit tona gelap atau cerah, rona rambut merah jambu ini pastinya menyerlahkan lagi gaya penampilan kamu. Sekali-sekala cuba apa salahnya! Jika sudah ada keberanian, kunjungilah ke beberapa salon terdekat. Pilihan saya, Toni&Guy Bangsar juga Hair Quarters di Pavilion Elite.

5 Selebriti Rambut Pink!

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

???

A post shared by Irene Kim 아이린 (@ireneisgood) on

 

MOM!!!! ?

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

???????????

A post shared by Lily (@lilyallen) on

 

Quinn crowned in her red curls. ?? @cusndos May your day is as nice as your hair! #solarismontkiara

A post shared by Manggis | De Fam (@cikmanggis) on

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE