SEARCH

Solekan Sunmi Di Dalam Muzik Klip Terbarunya, Noir, Menjadi Ikutan Ramai

Solekan Sunmi Di Dalam Muzik Klip Terbarunya, Noir, Menjadi Ikutan Ramai

Sunmi, penyanyi solo popular di Korea yang popular dengan lagu Gashina ini kembali tampil dengan lagu terbarunya berjudul Noir. Sebuah karakter fiksyen yang bercirikan sinisme, fatalisme dan kekaburan moral yang ditunjukkan oleh Sunmi di dalam video klip ini. Antara mesej yang disampaikan penyanyi ini ialah tentang budaya media sosial. Namun yang lebih menarik perhatian saya ialah sudah tentunya solekan Sunmi. Berkonsepkan Candy-Glitter Aesthetics, Sunmi tampil dengan solekan-solekan ceria kemilau walaupun lirik lagu Noir ini berkonsepkan kegelapan.

Sunmi

Dan yang mengejutkan Sunmi sendiri apabila dia mula menyedari ramai peminatnya yang mencipta kembali solekan higlight di dalam muzik videonya hasil @ftmoon menggunakan Dior ini dan kemudian memuat naik di media sosial (akaun peribadinya @miyayeah) dengan kapsyen berbunyi,

Just WOW❤️🖤💕💜

Great job all of you👏🏼👏🏼👏🏼”

Sunmi

 

Sunmi

Sunmi

Sunmi

Sunmi

Kami sukakan keseluruhan konsep mekap di dalam klip Noir ini. Sesuatu yang segar dan saya suka idea Sunmi menyuntik elemen ceria, warna-warni serta berkemilau (menerusi solekan) ke dalam sesuatu muzik yang berlirikkan kegelapan ini.

Mari kami kongsikan antara tutorial solekan inspirasi Noir terbaik daripada peminatnya.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE