SEARCH

#InstagrammerWeLove 3 Wanita Fitness Lokal Yang Kamu Wajib Follow

#InstagrammerWeLove 3 Wanita Fitness Lokal Yang Kamu Wajib Follow

Instagram adalah medium media sosial yang memiliki pelbagai fungsinya. Ada yang menggunakan Instagram sebagai tempat meluahkan isi hati atau juga sebagai medium diari dan berkongsi pelbagai benda baharu yang berlaku dalam kehidupan seharian. Ada juga yang menggunakan Instagram sebagai ruang mencari dan memberi inspirasi kepada orang ramai. Saya anggap saya juga antara pengguna Instagram yang paling aktif dan sering menekan butang ‘save‘ kerana setiap hari pasti akan adanya post di Instagram yang memberikan saya inspirasi. Bercakap pula tentang inspirasi, percaya atau tidak, dalam kehidupan kita sebagai wanita, pasti akan terdetiknya hati untuk memiliki tubuh badan idaman. Tubuh badan kurus, fit dan sihat adalah #bodygoals wanita kini. Dan pastinya ada antara kamu yang mencari inspirasi #bodygoal di Instagram, bukan? Kali ini, mari saya bantu kamu semua untuk senaraikan 3 wanita fitness lokal yang kamu wajib follow di Instagram.

@nanaalhaleq

Wanita Fitness Lokal

Taking #booty focus crab 🦀 walk to the next level. . . What happened during our 4th set 😅 pening, confuse, nak tercabut kaki semua. And ni lah penyebab jalan senget nak she-she pun susah until today 😆 . . Yang over last tu memang how I walk today lah. Not too sure about @ainramli and @sabihah_ahamad but Nana nak jalan ayu pun dah tak boleh dah. . . Kalau beginner tak perlu nak lompat-lompat nanti tergolek pulak. Just buat variation biasa je dulu. . . For advance, rasa2 nak add intensity, use slightly thicker band and superset it with another booty focus exercise. Mine was simple one which I will share if you wanna know la ok. Do let me know and I’ll post it up. . . I kill this on 4sets, 12-15reps ☺️ . . #fitnesswithnana #SculptedwithNana #UnderArmourMy #BodyLabByNana #Abs #exercise #nakkuruskanbadan #jomkurus #iphoneX #applewatchseries3

A post shared by Nana Al Haleq (@nanaalhaleq) on

Nana Al-Haleq antara wanita yang harus kamu follow di Instagram. Dia seorang yang berdisiplin dan trainer yang berpengalaman. Nana juga sering dilihat menerusi laman Instagramnya berkongsi video-video rutin workout nya. Bukan itu sahaja, kadang-kala Nana akan berkongsi rutin diet makanan hariannya. Buat kamu yang tekun untuk mendapatkan tubuh badan idaman seperti Nana, boleh lah follow sekarang!

@steffisidhu

Wanita Fitness Lokal

Steffi Sidhu yang juga wajah Fresh Faces kami tahun ini adalah salah seorang wanita yang boleh kamu jadikan role model. Seorang yang aktif dalam bersukan dan juga cukup berdisiplin dalam menjaga pemakanannya demi mencapai tubuh badan yang sihat dan fit. Masa lapang yang terluang pasti akan dihabiskan di gim. Jika ada masa, kamu juga boleh turun padang menyaksikan Steffi di padang futsal!

@jessarshad

Wanita Fitness Lokal

This programme holds close to my heart as it really helped me in overcoming my health issues including my frequent migraines, digestive issues, low energy and skin breakouts.. all just through diet change. I can’t thank @carinalipold enough for guiding me through it and my life-changing experience and outcome was a BIG reason as to why we created @purelyb ..so we can help other women too.. 🙏❤️ . If you’re always too tired or busy to eat well or take care of yourself, I urge you to please check out our “Nourish Heal Glow” Programme, you’ll be amazed how small changes in your diet and lifestyle can make a big difference in how you feel inside and out.. (and in less than a month!) 😊 . To find out more click on the link in my bio Or visit Purelyb.com/28days 🌟 . . . 💕Just 3️⃣ Days left to enjoy our special “women’s day” 80% discount offer of just USD29! (Offer ends this 31st March)💕🌟 . You’ll enjoy: . . – 🌟 over 60+ delicious & healthy Asian recipes 🍜🌶🥗🍴 – 🌟 28-days meal-plan + shopping lists – 🌟 A guide to healthy eating out in Asia. – 🌟 12 educational health video coaching lessons —🌟 a private Facebook community group w certified health coach Carina and other members for motivation and support – 🌟And so much more.. . If you guys have any questions on how this programme has helped me especially in overcoming my rashes and eczema.. please DM me, I know it’s something a lot of you suffer from so please feel free to reach out, I’ll be happy to chat. 😊❤️ Xxx www.PurelyB.com/28days

A post shared by Jesrina Arshad (@jessarshad) on

We love her! Jesrina Arshad adalah Pengasas Bersama jenama PurelyB.com, portal yang membentangkan serta berkongsi tip pemakanan sihat. Jesrina juga seorang yang aktif bersenam dan sering dilihat melakukan aktiviti yoga. Cukup mementingkan pemakanan yang seimbang dan sihat. Buat kamu yang susah untuk mendisiplinkan diri, mungkin kamu boleh ikut cara Jesrina ini!

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE