SEARCH

Lantai Dansa Jadi Saksi Swarovski Pra-Musim Luruh 2019

Lantai Dansa Jadi Saksi Swarovski Pra-Musim Luruh 2019

Pengarah seni Swarovski, Nathalie Colin sekali lagi mengamati aksi terkelempai terlentok dan lemah gemulai sang penari sebagai tunjang inspirasinya. Jelasnya, “Brilliance in motion adalah kenyataan yang paling tepat menggambarkan himpunan ini. Setiap yang tersisip dalam seni tari – gerakan feminin, elegan, kehalusan serta kelincahan mempamerkan nilai kraf dan kreativiti Swarovski.”

Nathalie barangkali mengkhayalkan sosok jasmani ala Martha Graham atau Mary Wigman yang pernah pada suatu ketika dahulu memegunkan penonton dengan lenggok gontai dan ekspresi mereka sewaktu berkarya menghasilkan himpunan pra-musim luruh Swarovski. Swarovski Sparkling Dance Collection kembali tahun ini, mengait ‘metafora’ seni kraf juga pesona berkilau-kilauan yang memerangkap cahaya dan digambarkan seakan-akan bergerak kilauannya itu bak satu tarian.

Konsep tarian adalah nilai yang ditambah bagi melahirkan kedinamikan dan sofistikasi yang mampu merangkul perhatian. Misalnya rantai yang tersarung pada leher atau gelang serta cincin menyaingi gerak tari itu. Setiap butiran yang terlihat, siluet kontemporari dan gabung padan rona mencipta ekspresi indah juga mempertingkatkan status ikonik himpunan Swarovski Sparkling Dance.

Dalam menyempurnakan lagi himpunan Swarovski Sparkling Dance, Swarovski mengembara ke alam suci lanskap Iceland serta langit penuh bersinar-sinar di Artik. Inspirasi kilatan cahaya langit utara memanifestasikan lagi keseluruhan himpunan. Kristal-kristal Swarovski berona hijau ais dan pelet pudina yang sama-sama bergemerlapan. Celebration of joy, light and brilliance!

swarovski dance pre-fall 2019

Himpunan ini turut memperkenalkan potongan, siluet serta stail kristal baharu. Sungguhpun ringkas, namun ia menterjemahkan statement. Potongan markuis yang menyerupai satu senyuman dan tak lapuk dek zaman adalah reka bentuk terbaru buat keluarga Swarovski Sparkling Dance. Kecantikan rantai pula menambah seri pada kristal-kristal Swarovski ketika ia berkilau-kilau dalam setiap gerakan.

Gelang-gelang tangan berona dingin dan pudina juga adalah tambahan baharu Swarovksi Sparkling Dance yang bisa digayakan secara solo mahupun dilapis sebanyak mana pun. Manakala anting-anting yang memerihalkan konsep seni tari bermain dengan refleksi yang terbias daripada kristal dan cahaya. Apabila dipakai, ia menyuntik estetika playfully elegant pada penggayaan diri.

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE