SEARCH

Vans Marc Jacobs Kasut ‘Collabo’ Musim Panas Yang Menjadi Obsesi Tahun Ini

Vans Marc Jacobs Kasut ‘Collabo’ Musim Panas Yang Menjadi Obsesi Tahun Ini

Vans-Marc-Jacobs-2-stailMY

Kasut slip on Vans mendapat ‘treatment’ nakal, comical dan segar untuk musim panas tahun ini! Kepada penggemar tegar Vans, mungkin sudah tiba masanya untuk kamu eye on himpunan kolaborasinya bersama Marc Jacobs. Kerjasama kapsul Vans dan Marc Jacobs ini menjadi omong-omong orang ramai kerana ada yang mengatakan kolaborasi dua nama ini bagai dinanti-nantikan. Ia memberi interpretasi baru ke atas kasut slip on klasik yang sudah sinonim dan bukan asing buat Vans. Melihat apa yang Marc Jacobs telah lakukan pada kasut-kasut Vans musim panas ini, membangkitkan rasa mahu saja memilikinya!

Vans-Marc-Jacobs-3-stailMY

Tetapi sayangnya, himpunan Vans dan Marc Jacobs ini tidak dibawa masuk ke Malaysia (sorry, guys!) dan khabarnya kasut-kasut ini hanya akan berada di stor-stor di Jepun dan New York. Buat yang bermimpi untuk membelinya secara online… well, ia tidak dijual atas talian sebaliknya akan ada online giveaways. But mind you, jika kamu benar-benar mahu giveaway ini, kamu terpaksa berebut-rebut dengan pencita-pencinta Vans yang lain dari seluruh pelosok dunia yang punya niat dan tekad yang sama untuk menggenggam item ini.

Vans-Marc-Jacobs-4-stailMY

Vans X Marc Jacobs masih mempertahankan lagi estetika kanvas kasut Vans, namun kelainan yang diberikan adalah ‘treatment’ pada kasutnya. Contohnya, menyimbah ilustrasi contengan psikedelik kreatif oleh Ava Nirui, artis yang cukup terkenal dengan karya seni yang menggabungkan logo dan trademark popular. Selain itu, Jazzelle Zanaughtti turut sama menyumbang kerja seninya dan memberi interpretasi baru pada himpunan ini. Koleksi ini akan keluar esok hari (16 Jun) dan sebelum kamu jadi tidak keruan rasa seperti mahu meredah setiap sudut semata-mata mahu memiliki salah satu kasut ini, kita lihat beberapa lagi rekaan yang menjadi pilihan utama.

Vans-Marc-Jacobs-5-stailMY

Vans-Marc-Jacobs-6-stailMY

Vans-Marc-Jacobs-7-stailMY

Vans-Marc-Jacobs-8-stailMY

Vans-Marc-Jacobs-9-stailMY

Vans-Marc-Jacobs-10-stailMY

You May Also Like

Leave a Reply

SUBSCRIBE