Gunakan ‘Gajet Dewasa’ Semasa Foreplay Untuk Menghangatkan Hubungan Intim

Gajet dewasa (mainan seks) boleh menjadikan lebih mudah untuk mencapai klimaks semasa seks atau semasa melancap. Tetapi jangan tidur dengan keupayaan getaran kegemaran kamu untuk meningkatkan keseronokan dan jangkaan semasa foreplay. Betul, foreplay adalah masa yang tepat untuk menggunakan gajet dewasa ini.

Kebanyakan gajet dewasa yang digunakan semasa hubungan seks juga boleh digunakan semasa foreplay. Tergantung bagaimana kamu menggunakannya. Tetapan yang lebih rendah, sentuhan yang lebih ringan, dan meliputi banyak zon erogen dan bukannya memberi tumpuan kepada satu. Kamu mungkin memulakan getaran kegemaran kamu ke atas puting semasa foreplay, kemudian bertukar ke tetapan tertinggi dan menuju kemaluan semasa hubungan seks.

Terdapat beberapa mainan seks khusus untuk kamu di luar sana, seperti pemetik berbulu, lilin urutan sensual, dan flogger.

Berikut adalah beberapa cadangan ‘Gajet Dewasa’ untuk kamu mula eksplorasi

Gajet dewasa

Saucy
Mainan seks berbentuk piring terbang bergetar dengan lebih kuat apabila kamu menggenggamnya. Cari intensiti yang kamu mahu kekal? Sekatkannya dalam Mod Kunci untuk memastikan ia konsisten.

Gajet dewasa

Le Wand Bullet Vibe
Bullet Vibe cukup versatil, ia boleh digunakan pada bahagian klitoris atau bibir kemaluan wanita, pada kepala zakar, puting dan di mana-mana sahaja di luar tubuh badan.

Gajet dewasa

Tsk
Mainan comel ini mempunyai dua fungsi: satu, kamu boleh ‘menyebat’ pasangan kamu, kedua kamu boleh ‘menggelikan’ pasangan kamu dengan menggunakan tasle jejurai.

Gajet dewasa

Entice Tired Nipple Clamps
Penyepit puting rose gold ini boleh kamu pakai pada bila-bila masa semasa ‘bermain’. Ia seksi juga menyakitkan pada awal pemakaian.

Gajet dewasa

Fin
Letakkan getaran fin di tangan kamu dan mulakan tease pada tubuh pasangan kamu. Di mana-mana kawasan yang kamu atau dia suka.

Moxie
Getaran yang boleh membuatkan kamu terkemut. Letakkan di dalam seluar dalam kamu dan biar pasangan kamu selaraskan alat kawalan jauh.

Gajet dewasa

Burn No. 1 Massage Candle
Wangian minyak jojoba ini bukanlah untuk dihidu sahaja. Tetapi disarankan untuk dititikkan ke atas tubuh pasangan dan merasai kehangatan lilin yang cair tadi.

p/s Untuk bacaan 21 tahun ke atas atau yang sudah berumah tangga dan mempunyai masalah di ranjang. Tulisan bertujuan ilmiah dan tidak sama sekali menggalakkan bagi individu yang kurang sesuai dengan topik yang diutarakan.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
#RekomenFilem AJ and The Queen – Satira Mak Nyah Yang Lucu, Emosi & Menyentuh Sanubari
Gunakan ‘Gajet Dewasa’ Semasa Foreplay Untuk Menghangatkan Hubungan Intim