STAIL Kongsi Pengalaman Kerja Sehari Di Hotel Hilton Kuala Lumpur Dengan Pakej ‘Meet With Purpose’

Alangkah seronoknya jika sesi mesyuarat boleh bertukar-tukar lokasi, dari lokasi A ke lokasi B dengan sudut pandang berbeza, suasana yang lebih selesa dan mempunyai kemudahan lengkap. Kami berkesempatan ‘menukar’ pejabat ke Hotel Hilton untuk merasai sendiri pakej Meet With Purpose yang disediakan.

Apa dia pakej Meet With Purpose ni? Pakej ini menawarkan solusi yang berfungsi untuk meningkatkan tahap kerja dan kreativiti pekerja dalam suasana yang penuh dinamik, pilihan makanan sihat dan mempunyai perhatian penuh pada mesyuarat yang berlangsung.

3 Perkara Menarik Yang Disediakan Dalam Meet With Purpose

1. Bilik Mesyuarat
Lengkap dengan fasiliti terbaik yang membolehkan sesi mesyuarat berjalan dengan lancar. Bilik ini turut diletakkan suhu penyaman udara pintar yang membolehkan ia disesuaikan mengikut kapasiti dan keperluan pengguna. Selain itu, ruang ini amat mementingkan persekitaran bermaksud ada beberapa perkara yang dijaga seperti pengunaan kertas yang minimum, dekorasi daripada bahan pakai semula, kertas catatan (mengikut jumlah yang dikehendaki), lampu yang jimat tenaga (tutup jika tidak digunakan. Menarik lagi, makanan ringan terhidang di atas setiap meja terdiri daripada kerepek, kekacang dan buah prun.


2. Hidangan Sihat
Selain menyediakan ruang  mesyuarat, tempat ini turut menyediakan makanan sihat yang termasuk di dalam pakej. Ia bertujuang untuk memberikan tenaga berguna selama mesyuarat berlangsung. Mengikut trend diet terkini, terdapat juga kepelbagaian dalam pilihan makanan lokal, mengikut musim sambil cef menghidangkan dengan penuh kreativiti.

3. Tenangkan Teganggan
Berhenti seketika semasa mesyuarat berlangsung untuk menikmati aktiviti senaman ringkas oleh pelatih gim dari Hotel Hilton bukan sesuatu yang biasa kita dapat, kan? Ya, sesudah beberapa sesi pembentangan yang memeningkan, instruktur gim hadir bagi meregangkan sendi-sendi utama yang menyebabkan kita mengantuk. Ia sekaligus mengajar kita bagaimana mahu menghilangkan ketegangan di pejabat walau dalam ruang yang sempit. Selain itu, pakej ini termasuk pelanggan mendapat akses menggunakan fasiliti gimnasium serta khidmat gim peribadi dan mendapat promosi spa atau minuman protein secara percuma.

Berikut Adalah Pakej Yang Ditawarkan;

Rangkaian Hotel & Kadar Harga Yang Ditawarkan;

Deluxe Benefits
– RM1,000 nett baucar makanan
– Percuma 1 deligasi per 10 deligasi yang berbayar
– Percuma 1 bilik semalaman untuk setiap 25 bilik berbayar semalam
– 5 bilik dinaik taraf ke kategori berikutnya
– Minuman ringan (free flow)
– Diskaun restoran di semua hotel sebanyak 20 peratus

 Manfaat Eksekutif
– Tiga kali ganda (3x) Hilton Honors Points
– Bermalam selama satu hari di salah sebuah suite terbaik
– Airport Limousine transfer pergi dan balik
– 30 minit koktel di reception

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
Zac Posen Tutup, Petanda Tidak Elok Buat Bisnes Fesyen?
STAIL Kongsi Pengalaman Kerja Sehari Di Hotel Hilton Kuala Lumpur Dengan Pakej ‘Meet With Purpose’