Pilihan Editor: Dua Produk Kecantikan Baharu Harus Kamu Cuba Bulan Ini

Bulan ini saya ingin memperkenalkan dua produk kecantikan baharu yang saya yakin kamu juga bakal suka. Apatah lagi ia datang daripada dua jenama kegemaran saya, Aesop dan juga NU Skin. Terujanya saya apabila beberapa bulan yang lalu mereka berkongsi bersama saya bahawa mereka bakal melancar satu haruman baharu yang berasaskan nota floral. Untuk pengetahuan kamu, ini haruman floral pertama daripada Aesop. Manakala jenama penjagaan wajah NU Skin juga tiada kurangnya. Mereka kali ini melancar kembali ageLOC Galvanic Spa yang lebih baharu kerana telah dinaik taraf dalam membantu merawat kulit dengan lebih efektif lagi.

Aesop Perkenal Haruman Floral, Rōzu

Dua Produk Kecantikan Baharu

Sekali lagi Aesop bekerjasama dengan pakar haruman asal Perancis, Barnabé Fillion, untuk haruman terbaru mereka Rōzu. Berinspirasikan tentang kehidupan, kerja serta keperibadian pereka suatu ketika dahulu, Charlotte Perriand, lalu terhasillah haruman floral yang diperkaya dengan adunan nota bunga mawar dan kayu-kayuan. Bunga mawar adalah nota utama di dalam haruman ini diserikan lagi dengan nota Shiso dan Guaiacwood untuk memberikan aroma segar dan berasap. Bukan itu sahaja, Ylang Ylang yang turut terkadung di dalam haruman ini membantu memberikan suntikan pedas. Manakala, ekstrak vetiver, patchoulli dan balsamic Myrhh disatukan menyemarakkan lagi kehangatan aroma haruman ini. Rōzu Eau de Parfum ini haruman keempat daripada keseluruhan koleksi haruman Aesop. Sesuai digayakan sesiapa sahaja baik lelaki atau perempuan.

Rōzu Eau de Parfum RM690/50ml

Nu Skin Lancar ageLOC Galvanic Spa

Dua Produk Kecantikan Baharu

Saya antara peminat alat peranti yang dikeluarkan Nu Skin, namun kali ini saya menjadi lebih teruja apabila diperkenalkan dengan alat peranti terbaharu mereka ini. Dilancarkan dengan penampilan yang lebih baru, intuitif, pintar serta berkuasa tinggi. AgeLOC Galvanic Spa ini direka untuk memudahkan mereka yang mahukan rawatan di rumah. Ia lengkap teknologi arus galvani yang berfungsi memastikan penyampaian bahan atau produk kecantikan yang disapu lebih cepat serap ke dalam kulit wajah. Arus yang disediakan galvani di dalam peranti ini membantu mengaktifkan produk-produk wajah yang digunakan. Dilengkapi dengan empat konduktor tambahan iaitu konduktor wajah, spot, tubuh dan kulit kepala. Jadi bukan sahaja sesuai untuk wajah, malah seluruh tubuh daripada hujung rambut ke hujung kaki.

Satu peranti, pelbagai guna. Cadangan saya, padankan alat peranti ini dengan ageLOC Galvanic Spa Facial Gel, RM230, ageLOC Galvanic Spa PowerMask, RM240, ageLOC Galvanic Spa EnergyEyes, RM172 serta Tru Face Line Correctoe, RM265, untuk memanjakan muka serta lapisan kulit paling lembut dan penting iaitu di sekitar mata.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
Pakar Wajah Dua Lipa Kongsi Trik Cantik di Rumah
Pilihan Editor: Dua Produk Kecantikan Baharu Harus Kamu Cuba Bulan Ini