www.upscalerolex.to

Teka Siapa Fresh Face Pilihan STAIL.MY

Remarks: Contest best viewed from STAIL.MY desktop version.

Oleh 0 Comments1 minit untuk membaca

Posted on February 3, 2020

STAIL.MY dan UNIQLO ingin memilih 3 pembaca bertuah yang dapat meneka siapa pilihan kami untuk 3 kategori ini. Bagaimana caranya? Setiap pembaca dikehendaki meneka tepat untuk ketiga-tiga kategori bagi memenangi sesi styling bersama STAIL.MY dan helaian-helaian yang digayakan daripada UNIQLO.

  MOST PHOTOGENIC GUY

  Setiap Fresh Face lelaki yang tersenarai sebagai Fresh Face 2020 STAIL.MY memiliki keistimewaan dan ciri-ciri wajah unik yang kami cari. Tetapi kami telah memilih seorang Most Photogenic Guy antara tujuh yang tersenarai. Teka pilihan STAIL.MY.

  Most Photogenic (Guy)*

  MOST PHOTOGENIC GIRL

  Setiap Fresh Face wanita yang tersenarai sebagai Fresh Face 2020 STAIL.MY memiliki keistimewaan dan ciri-ciri wajah unik yang kami cari. Tetapi kami telah memilih seorang Most Photogenic Girl antara lapan yang tersenarai. Teka pilihan STAIL.MY.

  Most Photogenic (Girl)*

  BEST PERSONALITY

  Personaliti ialah sesuatu yang membezakan kamu dengan orang lain. Ia juga boleh membuat orang selesa dan ada ketikanya membantu kamu dalam mengecap kejayaan. Siapakah yang kami rasakan memiliki personaliti menyenangkan? Teka pilihan STAIL.MY.

  Best Personality*

  Nama*

  Alamat Email*

   

  Apa pandangan anda?

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  No Comments Yet.

  Previous
  Tiket AJL 34 Laku Keras, Cepat Dapatkan Sebelum Terlambat!
  Teka Siapa Fresh Face Pilihan STAIL.MY